Om oss

Multifunktionsskrivare finns i alla prisklasser idag och kännetecknas av att de kan användas till allt från att skriva ut texttunga dokument på över hundra sidor till att skriva ut semesterbilder med så hög upplösning att de förtjänar att ramas in. I och med att vi koncentrerar oss på just multifunktionsskrivare behöver du inte fundera så mycket på vad skrivarna klarar och du kan räkna med att de har goda allroundegenskaper och kan användas till att både scanna in och skriva ut dokument.

Är det viktigt att välja rätt märke?

Att lyckas med sitt val av multifunktionsskrivare handlar mindre om att välja rätt märke än om att hitta rätt modell. Alla de tillverkare vars produkter vi erbjuder gör riktigt bra skrivare och du bör jämföra de skrivare, från olika tillverkare, som lever upp till dina önskemål och ligger i rätt prisklass.

Ska man välja en bläckstråle- eller laserskrivare?

Det finns två huvudtyper av multifunktionsskrivare som har olika egenskaper. Laserskrivare är bra för dig som i första hand skriver ut texter och som vill kunna göra det snabbt och till låg kostnad per sida. Bläckstråleskrivare är långsammare men även billigare modeller kan skriva ut foton med hög kvalitet.

En billig multifunktionsskrivare kommer alltid till användning

Många av våra kunder gör utskrifter dagligen och har behov av avancerade multifunktionsskrivare. Vi har också modeller som är så billiga att det lönar sig att hålla sig med en även om du inte skriver ut särskilt ofta. Förr eller senare uppstår ett behov av att till exempel skriva ut kopior på ID-handlingar inför en resa och då är det skönt inte behöva lägga tid på att göra utskrifter utanför hemmet.

Börja skriva för och tryck på Enter för att söka

Kundvagnen

Du har inga produkter i varukorgen.