Byte & retur

Vi är noga med att beskriva våra multifunktionsskrivare ingående så att du ska kunna göra ett informerat val du blir nöjd med. Ibland blir det ändå fel och här kommer vi att gå igenom vad du kan göra då, beroende på varför du inte är nöjd med ditt köp.

Bytesrätt

Om du vill byta till en annan multifunktionsskrivare har vi 30 dagars bytesrätt. Du kan göra en provutskrift innan du ändrar dig men den måste vara i absolut nyskick för att du ska kunna byta den mot en annan. Vi skickar den nya skrivaren när du betalat mellanskillnaden, om du vill byta till en dyrare modell, och vi tagit emot skrivaren du vill byta från.

Ångerrätt

Du kan skicka tillbaka multifunktionsskrivaren inom 14 dagar och få pengar tillbaka om du inte är nöjd med köpet. Skrivaren måste vara oanvänd och du betalar själv för frakten.

Reklamation av multifunktionsskrivare

Alla tillverkare vi samarbetar med har bra garantier i händelse av fabrikationsfel. Du ska alltid ta kontakt med oss vid garantiärenden, ibland kan det handla om ett installationsfel som vi kan lösa. Vid en godkänd reklamation betalar vi för returfrakten. 

Börja skriva för och tryck på Enter för att söka

Kundvagnen

Du har inga produkter i varukorgen.